De Ziua Internațională a Copilului a demarat la Giurgiu campania “Copiii nu sunt invizibili”

De Ziua Internațională a Copilului a demarat la Giurgiu campania “Copiii nu sunt invizibili”

Astăzi, 1 iunie 2013, a demarat la Giurgiu campania umanitară “Copiii nu sunt invizibili”, acțiune inițiată de Antena 1, prin Observator și căreia i s-au alăturat Antena 3, Primăria Municipiului Giurgiu, dar și Asociaţia „The Rotary Women Club” Giurgiu, prin Clubul Inner Wheel Danubius.

Principalul obiectiv al acestei campanii este construirea unui centru de zi pentru copii, în incinta Colegiului Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”, la acțiunea de demarare a construcției participând toți factorii implicați, respectiv conducerea administrației locale, doamnele din „The Rotary Women Club”, dar și jurnaliștii Antena 1.

Evenimentul a început cu sfințirea locului unde se va înălța centrul de zi pentru copii, după care edilul municipiului Nicolae Barbu a tăiat panglica inaugurală și a zidit prima cărămidă, exprimându-şi speranţa ca anul viitor, tot pe 1 Iunie, întreaga lucrare să fie gata şi centrul să devină funcţional.

Centrul de zi se va adresa copiilor defavorizaţi din municipiu, cei care nu au acte de identitate şi care, din această cauză, nu pot fi asistaţi şcolar sau medical. Fondurile necesare acestui proiect vor proveni din sponsorizări, bani ce vor fi administraţi de Asociaţia „The Rotary Women Club” Giurgiu, Primăria Municipiului Giurgiu punând la dispoziţie spaţiul necesar şi asigurând utilităţile.

Ultima modificare: 01.06.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Mâine se va da startul construirii centrului social de zi pentru copii, în cadrul campaniei umanitare „Copiii nu sunt invizibili”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.